Onze werkwijze

http://www.monkeywise.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_key.svg

Strategie

We beginnen bij het begin! Tijdens een intake komen we erachter wat de uitdaging is en waar je onze hulp bij kunt gebruiken.

Is de strategie nog niet duidelijk? Dan helpen de consultants van Monkeywise je hier graag bij!

http://www.monkeywise.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_lightbulb.svg

Concept

Een succesvol concept raakt de juiste doelgroep en speelt in op de behoefte. Laat je verrassen door een slim en creatief Monkeywise concept: maatwerk, op basis van Customer Centric Marketing. Daarbij leunen we op neurologische principes.

http://www.monkeywise.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Activatieplan

We maken een activatieplan, waarin we je helpen om handen en voeten te geven aan de campagne. Wat ga je doen, via welke kanalen en wanneer? Welke touchpoints worden ingezet, met welke communicatieboodschap?

http://www.monkeywise.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_gunsight.svg

Uitvoering

Vervolgens kijken we gezamenlijk welke onderdelen voor jou prioriteit hebben! We maken een activatiekalender, waarbij we als eerste aandacht besteden aan de touchpoints die het best bijdragen aan het bereiken van jouw doel!

Bij de executie van het activatieplan zetten we onze gespecialiseerde partners in, omdat zij de beste know-how hebben voor de uitvoering op de specifieke vakgebieden. Monkeywise coördineert en controleert dit gedurende de hele campagne. Door ons campagnedashboard blijf je te allen tijde up to date.

Snel in contact komen met Monkeywise?

http://www.monkeywise.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Consultancy

Monkeywise biedt strategisch advies voor bedrijven en is met name gespecialiseerd in advies over de ‘why’ van organisaties, merkstrategie, merkwaarden en doelgroepkeuze. Is jouw strategie helemaal helder? Dan hebben we een mooi uitgangspunt!

Strategisch advies
http://www.monkeywise.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_notebook_pencil.svg

Trainingen

Monkeywise heeft unieke trainingen ontwikkeld, veelal gebaseerd op de werking van het brein. Deze trainingen variëren in basis salestrainingen, gevorderden salestrainingen, breintrainingen, brein-workshops en communicatietrainingen.

Naar trainingen
http://www.monkeywise.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_link.svg

Online strategie

Monkeywise biedt strategisch advies om je website zo optimaal mogelijk in te zetten. Maar voordat we met technische oplossingen aankomen, kijken we eerst samen met jou, naar je strategie en je doelen. Welke doelgroep wil je bereiken en activeren voor jouw organisatie?

Help mij hierbij!